Hjelp

Wat is C-Affair?

C-Affair er Norges Online-plattform for casual dating og skiller seg fra andre chatterom for single, dating-plattformer eller kontaktannonsesider. På C-Affair møter man andre mennesker med samme krav og interesser, som har behov for å oppleve mer, dele erotikk og leve ut lengsler.

Hvordan fungerer C-Affair?

For å bruke C-Affair melder du deg inn gratis og uforpliktende ved hjelp av noen enkle trinn. Ved innmeldingen oppgir du hvilken type kontakt du søker. Det er veldig enkelt og tar bare fem minutter. Etter innmeldingen mottar du umiddelbart de første kontaktforslagene, som stemmer overens med dine interesser og hva du søker. Ved hjelp av en matching-algoritme som er utviklet av C-Affair, sammenlignes personlighetstrekkene til de kontaktsøkende og kontaktforslag sendes ut. Du kan se på profilene til kontaktforslagene i ro og fred, og hvis en profil interesserer deg spesielt, kan du ta kontakt. Hvordan det utvikler seg videre, er helt opp til dere.

Hvem er C-Affair rettet mot?

C-Affair målgruppe er alle personer over 18 år som har høye krav til seg selv og andre, ønsker å leve lidenskapelig og som søker en uforpliktende ("casual") date. På C-Affair trenger du ikke lete lenge for å finne noen som deler dine interesser og hensikter, i motsetning til på andre dating-plattformer.

Hvordan kan jeg bli medlem på C-Affair?

For å bli medlem kan du melde deg inn her. Innmeldingen er veldig enkel og tar bare noen få minutter. Etter innmeldingen mottar du umiddelbart de første kontaktforslagene, som stemmer helt overens med dine interesser.

Finnes det gratis prøvemedlemskap på C-Affair?

Innmeldingen hos C-Affair er helt gratis. Etterpå kan du fylle ut din egen profil, tilpasse den og gjøre endringer når som helst – uten begrensninger. Du mottar fortløpende et ubegrenset antall nye kontaktforslag som stemmer helt overens med dine interesser. På samme måte blir din profil foreslått som kontaktforslag for andre medlemmer (selvfølgelig helt anonymt), slik at de kan skrive til deg. Når du har funnet interessante kontaktforslag, kan du enkelt bytte til Premium-medlemskap for å få tilgang til alle mottatte meldinger samt ta kontakt med andre brukere og avtale casual dates helt ubegrenset.

Har C-Affair en kontaktgaranti?

Ja! Som en av de første casual dating-sidene er vi så overbeviste om kvaliteten på tjenesten vår at vi gir deg kontaktgaranti! Vi garanterer hvert Premium-medlem 5 kontaktforslag per måned! Dersom du ikke har fått i gjennomsnitt fem kontaktforslag per måned når Premium-medlemskapet ditt avsluttes, forlenger vi Premium-medlemskapet ditt gratis helt til det garanterte antallet kontaktforslag er oppnådd.

Hvordan plukkes kontaktforslagene ut?

Ved hjelp av matching-algoritmen vår som er utviklet spesielt for C-Affair, gir vi deg kontaktforslag på de medlemmene som stemmer best overens med søkekriteriene dine. Forslagene dine ubedres og oppdateres kontinuerlig. På den måten får hver bruker akkurat de kontaktforslagene som passer best til vedkommendes individuelle interesser og behov.

Vil alle medlemmene på dette nettstedet kunne se profilbildet mitt?

På C-Affair kan du være anonym så lenge du selv ønsker. Dette betyr også at du selv kan bestemme hvem som vil kunne se profilbildet ditt. Når du laster opp et bilde, er standardinnstillingen at et annet medlem på nettstedet bare kan se en uskarp versjon av dette profilbildet. Hvis du ønsker å gjøre profilbildet ditt synlig for alle, gå til "Min profil" og deaktiver "Bare synlig på forespørsel"-innstillingen. Hvis du ønsker å ta en helt anonym titt på nettstedet og ikke ønsker å laste opp profilbilde, vil en plassholder vises i stedet. Dette kan du endre i forbindelse med registreringen. Disse plassholderne vises på en uskarp måte til de andre medlemmene på nettstedet.

Hvorfor ser jeg uskarpe bilder?

Brukernes konfidensialitet og anonymitet er svært viktig for% description_brand%. Bare premium-medlemmer har mulighet til å se bilder av andre medlemmer på nettstedet. Helt til du har blitt premium-medlem av nettstedet vil du derfor bare se uskarpe bilder. Som premium-medlem kan det imidlertid være visse omstendigheter som gjør at et annet medlem på nettstedet fortsatt ikke har lastet opp profilbilde eller delt det med deg. Også i slike tilfeller vil et uskarpt bilde vises som plassholder. Beslutningen om å gi medlemmene selv valget om deling av profilbilde er i tråd med standardene C-Affair har for anonymitet og diskresjon.

Hvordan kan jeg optimalisere søket mitt?

Dersom du ikke begrenser søket for mye i begynnelsen, er det større sjanse for å få mange interessante kontaktforslag. Hvis du får for mange kontaktforslag, bør du begrense søket litt etter litt.

Hvorfor har jeg fått et kontaktforslag fra et medlem som ikke bor i min region?

Det søkes etter mange erotiske dates i samme region. Mange søker i en annen by eller til og med i et annet land for å få oppfylt sine hemmelige drømmer. Også her overlates det til den enkelte casual dater om man skal ta kontakt eller ikke, og på hvilken måte det skal skje. Alle medlemmer kan velge opptil 5 land og regioner for å finne seg en passende date.

Hvordan kan jeg endre eller fullføre profilen min?

I ditt personlige område (login-område) under "Min profil" kan du til enhver tid endre profilen din. Når du har gjort det, sammenligner vi de endrede opplysningene dine i matching-algoritmen og sender deg raskt eventuelle nye kontaktforslag.

Hvor kan jeg se eller endre innloggingsinformasjonen min?

Gå til "Min profil" og klikk på "Innstillinger" for å se og eventuelt endre e-postadressen og passordet ditt, eller klikk her. Vær oppmerksom på bruk av store og små bokstaver når du taster inn den nye innloggingsinformasjonen.

Hvordan kan jeg ta kontakt med andre medlemmer?

Når du har mottatt et kontaktforslag, kan du ta kontakt med dette medlemmet umiddelbart. For å gjøre det bruker du boksen under profilen. Når du får en melding fra et medlem, er det en boks under meldingen, hvor du kan skrive et svar.

Jeg vil bli Premium-medlem. Hvordan kan jeg betale, og kan jeg gjøre det anonymt?

Hos C-Affair kan du betale på forskjellige måter. Du kan velge mellom debitering eller kredittkort.

Er opplysningene mine trygge?

Ja. Hos C-Affair har sikkerheten rundt opplysningene dine høyeste prioritet. Med tekniske sikkerhetstiltak, som SSL-kryptering ved inntasting av betalingsinformasjon, garanterer vi høyest mulig datasikkerhet.

Hvordan kan jeg deaktivere de eksterne e-postmeldingene?

Du kan deaktivere e-postmeldinger her eller under "Min profil / Innstillinger". Klikk på boksen ved siden av "Aktiver meldinger" for å fjerne haken i boksen. Fra nå av må du sjekke aktivt i medlemsområdet ditt om du har fått nye kontaktforslag eller svar på henvendelser. Derfor anbefaler vi å la meldingstjenesten være aktiv.

Det er kun få kontakter som tar kontakt med meg – hva kan det komme av?

Det er alltid en som må ta det første steget. Hvorfor ikke ta initiativet og skrive til kontaktforslagene dine?

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt?

Ta kontakt med kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.